VARIANTE DONATII
Va multumim anticipat pentru ajutorul acordat. Folositi una din metodele din pagina de donatii: PayPal (functioneaza prin sistemul de plati traditional PayPal sau cu orice card de debit), virament bancar sau prin sistemul de plati EuPlatesc.
DONATIILE ONLINE UTILIZEAZA UN SISTEM CERTIFICAT SI SECURIZAT Contributia dumneavoastra va ajunge in siguranta la cei care au nevoie de aceasta. In orice moment ne poti solicita informatii despre sumele donate. ASOCIATIA TOGETHER CHARITY Raiffeisen Bank   -   Cont euro: RO32 RZBR 0000 0600 1874 1478      Cont lei: RO76 RZBR 0000 0600 1874 1365
DESPRE NOI   l   DONEAZA   l   ACTIUNI RECENTE   l   SUPORT ONLINE   l   VOLUNTARI   l   LEGAL   l   CONTACT
MESAJ PENTRU COMPANII
Posibilitatile dumneavoastra materiale de a ajuta sunt foarte binevenite. Fara indoiala ca veti primi aprecieri si reduceri de impozite din partea statului daca doriti sa ajutati intr-o cauza umanitara. La randul nostru va vom recomanda si promova din toate puterile.
Untitled
Toate drepturile rezervate www.together-charity.com  2015 - 2020  Web design by:  www.hellodigital.ro
INCURAJAM AUTOMOBILUL ELECTRIC (actiunea in curs)
In aproape toate statele din vestul Europei masinile electrice castiga teren. Asta inseamna zero emisii toxice in atmosfera si zero poluare fonica, aceste automobile fiind foarte silentioase. Incet - incet, si pretul acestor masini scade si devin tot mai accesibile. Guvernul Romaniei contribuie cu aproximativ 2.000 de euro la achizitionarea unei masini electrice. Totul ar fi minunat daca ar exista si statii de reincarcare a bateriilor. Pentru moment, in Romania, exista numai 53 de astfel de statii. Autonomia unei masini electrce este, la aceasta ora, de 100 - 200 km deci, statiile nu sunt nici pe departe suficiente. Fara astfel de puncte de reincarcare, oamenii nu vor cumpara niciodata masini electrice. Ne propunem sa rupem acest cerc vicios si sa finantam, impreuna cu dumneavoastra, cat mai multe puncte de reincarcare. Numai impreuna putem curata aerul din orasele in care traim!