VARIANTE DONATII
Va multumim anticipat pentru ajutorul acordat. Folositi una din metodele din pagina de donatii: PayPal (functioneaza prin sistemul de plati traditional PayPal sau cu orice card de debit), virament bancar sau prin sistemul de plati EuPlatesc.
DONATIILE ONLINE UTILIZEAZA UN SISTEM CERTIFICAT SI SECURIZAT Contributia dumneavoastra va ajunge in siguranta la cei care au nevoie de aceasta. In orice moment ne poti solicita informatii despre sumele donate. ASOCIATIA TOGETHER CHARITY Raiffeisen Bank   -   Cont euro: RO32 RZBR 0000 0600 1874 1478      Cont lei: RO76 RZBR 0000 0600 1874 1365
DESPRE NOI   l   DONEAZA   l   ACTIUNI RECENTE   l   SUPORT ONLINE   l   VOLUNTARI   l   LEGAL   l   CONTACT
MESAJ PENTRU COMPANII
Posibilitatile dumneavoastra materiale de a ajuta sunt foarte binevenite. Fara indoiala ca veti primi aprecieri si reduceri de impozite din partea statului daca doriti sa ajutati intr-o cauza umanitara. La randul nostru va vom recomanda si promova din toate puterile.
Untitled
Toate drepturile rezervate www.together-charity.com  2015 - 2020  Web design by:  www.hellodigital.ro
AJUTOR PENTRU SPITALE SI DISPENSARE (actiunea in curs)
Cunoastem starea precara in care se afla unitatile medicale, dispensarele si spitalele din Romania, mai ales cele de provincie. Oamenii vin sa ceara ajutorul medicilor si pleaca mai bolnavi decat au venit. Multi dintre noi urmarim programele de stiri, vedem cazuri scandaloase in care oameni se imbolnavesc grav sau chiar mor in spitale din cauza lipsei de igiena, apoi urmeaza stirile din sport, meteo ... si gata. Ne-am obisnuit. A devenit ceva normal. Nu ne pasa pana nu ni se intampla chiar noua. Statul nu are fonduri suficiete sau manageri specializati pentru unitatile medicale astfel incat sa asigure necesarul decent de materiale pentru igiena si dezinfectie. Sau poate sunt alte cauze care ne scapa. Importanta este numai starea de fapt, situatia reala de la fata locului, mizeria in care se afla aceste spitale si in care medicii sunt nevoiti sa-si faca datoria. Asta vrem sa schimbam! Ne propunem sa strangem fonduri substantiale pentru a sprijini si a aproviziona aceste unitati de sanatate cu materiale si produse pentru igiena (sapun, detergenti speciali pentru podea, pentru grupurile sanitare, pentru astenuturi, dezinfectanti si alte materiale). Ajuta-ne sa ajutam, hadeti sa alelioram conditiile in care suntem ingrijiti si tratati in spitale.