VARIANTE DONATII
Va multumim anticipat pentru ajutorul acordat. Folositi una din metodele din pagina de donatii: PayPal (functioneaza prin sistemul de plati traditional PayPal sau cu orice card de debit), virament bancar sau prin sistemul de plati EuPlatesc.
DONATIILE ONLINE UTILIZEAZA UN SISTEM CERTIFICAT SI SECURIZAT Contributia dumneavoastra va ajunge in siguranta la cei care au nevoie de aceasta. In orice moment ne poti solicita informatii despre sumele donate. ASOCIATIA TOGETHER CHARITY Raiffeisen Bank   -   Cont euro: RO32 RZBR 0000 0600 1874 1478      Cont lei: RO76 RZBR 0000 0600 1874 1365
DESPRE NOI   l   DONEAZA   l   ACTIUNI RECENTE   l   SUPORT ONLINE   l   VOLUNTARI   l   LEGAL   l   CONTACT
MESAJ PENTRU COMPANII
Posibilitatile dumneavoastra materiale de a ajuta sunt foarte binevenite. Fara indoiala ca veti primi aprecieri si reduceri de impozite din partea statului daca doriti sa ajutati intr-o cauza umanitara. La randul nostru va vom recomanda si promova din toate puterile.
Untitled
Toate drepturile rezervate www.together-charity.com  2015 - 2020  Web design by:  www.hellodigital.ro
TOALETE ECOLOGICE PENTRU SCOLI (actiunea in curs)
Am inceput strangerea de fonduri pentru dotarea scolilor de la sate cu toalete ecologice. Se stie deja in ce conditii invata unii dintre copii de la tara dar si cat de importanta este igiena in scoli. In fiecare zi vedem la televizor cazuri de copii care s-au imbolnavit din cauza lipsei de igiena. Toaletele ecologice pe care le propunem sunt containere speciale complet utilate si finisate, ce au in dotare: 6 WC-uri si 4 chiuvete, baterii, sifoane, incalzitoare de apa, calorifere electric pentru sezonul de iarna, pereti termoizolati, instalatii de alimentare cu apa, electrice si canalizare la cheie, ferestre si usi. Tot ceea ce trebuie facut este amplasarea containerului in locul vechii toalete, in curtea scolii, si legarea acesteia la apa, curent si canalizare. Nu necesita fundatie speciala, fiind suficiente cateva dale de beton pentru orizontalitate. Ne propunem sa utilam scolile din satele si comunele mai defavorizate cu astfel de containere iar primariile ce au in subordine aceste unitati de invatamant sa contribuie numai cu spatiul si racordarea acestora la retelele utilitati. Copii acestia merita niste conditii civilizate. In plus, periodic si tot prin donatii, le vom trimite detergenti si alte materiale pentru mentinerea igienei si curateniei. Costurile unui astfel de container, incluzand transportul pe TIR, descarcarea si amplasarea, se ridica la aproximativ 6.500 euro plus TVA. Asteptam donatiile dumneavoastra si, pe masura ce vom dota scolile, vom posta pe site poze din fiecare locatie. Va multumim.