VARIANTE DONATII
Va multumim anticipat pentru ajutorul acordat. Folositi una din metodele din pagina de donatii: PayPal (functioneaza prin sistemul de plati traditional PayPal sau cu orice card de debit), virament bancar sau prin sistemul de plati EuPlatesc.
DONATIILE ONLINE UTILIZEAZA UN SISTEM CERTIFICAT SI SECURIZAT Contributia dumneavoastra va ajunge in siguranta la cei care au nevoie de aceasta. In orice moment ne poti solicita informatii despre sumele donate. ASOCIATIA TOGETHER CHARITY Raiffeisen Bank   -   Cont euro: RO32 RZBR 0000 0600 1874 1478      Cont lei: RO76 RZBR 0000 0600 1874 1365
DESPRE NOI   l   DONEAZA   l   ACTIUNI RECENTE   l   SUPORT ONLINE   l   VOLUNTARI   l   LEGAL   l   CONTACT
MESAJ PENTRU COMPANII
Posibilitatile dumneavoastra materiale de a ajuta sunt foarte binevenite. Fara indoiala ca veti primi aprecieri si reduceri de impozite din partea statului daca doriti sa ajutati intr-o cauza umanitara. La randul nostru va vom recomanda si promova din toate puterile.
Untitled
Toate drepturile rezervate www.together-charity.com  2015 - 2020  Web design by:  www.hellodigital.ro
MUZICA ALINA (actiunea in curs)
Scoala Waldorf din Rosia judetul Sibiu, este o scoala speciala si un loc care are nevoie de multa afectiune, rabdare dar si de sustinere financiara. In aceasta scoala invata copii talentati care au nevoie de sprijin pentru o dezvoltare fizica si intelectuala normala, pe o perioada lunga de timp in toate directiile posibile. Pentru a reusi acest lucru, muzicienii Ciprian Dancu si Andrei Marcovici, ambii instrumentisti ai Filarmonicii de Stat Sibiu, lucreaza benevol saptamanal alaturi de acesti copii speciali, incercand sa le distraga atentia de la munciile grele la care sunt pusi de catre familiile din care provin  si de la ascultatul "manelelor", introducandu-i treptat intr-o lume de care un copil de 10 ani ar trebui sa se bucure si sa o inteleaga. Am vrea ca muzica sa fie un lucru normal pentru toti copii din aceea comuna si sa adunam cat mai multi care sa participe la ore. Exista, pentru dezvoltarea acestor copii, pe langa materiale didactice obisnuite, un necesar de instrumente pe care aceasta scoala nu poate sa o ofere pentru dezvoltarea abilitatiilor muzicale: - Clarinet Eastman pentru incepatori (3-4 buc) si accesorii (ancii) - Saxofon  Alto Parot (o bucata) - Set de Tobe Sonor (un set) - Alte instrumente de percutie si accesorii legate de acestea                                                                                       Va multumim!  :)