VARIANTE DONATII
Va multumim anticipat pentru ajutorul acordat. Folositi una din metodele din pagina de donatii: PayPal (functioneaza prin sistemul de plati traditional PayPal sau cu orice card de debit), virament bancar sau prin sistemul de plati EuPlatesc.
DONATIILE ONLINE UTILIZEAZA UN SISTEM CERTIFICAT SI SECURIZAT Contributia dumneavoastra va ajunge in siguranta la cei care au nevoie de aceasta. In orice moment ne poti solicita informatii despre sumele donate. ASOCIATIA TOGETHER CHARITY Raiffeisen Bank   -   Cont euro: RO32 RZBR 0000 0600 1874 1478      Cont lei: RO76 RZBR 0000 0600 1874 1365
DESPRE NOI   l   DONEAZA   l   ACTIUNI RECENTE   l   SUPORT ONLINE   l   VOLUNTARI   l   LEGAL   l   CONTACT
MESAJ PENTRU COMPANII
Posibilitatile dumneavoastra materiale de a ajuta sunt foarte binevenite. Fara indoiala ca veti primi aprecieri si reduceri de impozite din partea statului daca doriti sa ajutati intr-o cauza umanitara. La randul nostru va vom recomanda si promova din toate puterile.
Untitled
Toate drepturile rezervate www.together-charity.com  2015 - 2020  Web design by:  www.hellodigital.ro
INTR-AJUTORARE VARSTNICI (actiunea in curs)
Ne propunem sa strangem un fond de ajutorare periodica pentru varstnicii de la sate. Dupa cum stim, exista nenumarate cazuri de oameni in varsta carora, dupa o viata de munca, pensia nu le ajunge pentru necesitatile de zi cu zi: hrana, medicamente, facturi utilitati. Acesti oameni isi duc zilele complet ignorati de rude, comunitate sau autoritati, in niste conditii greu de imaginat, fara acces la medic, fara posibilitatea de a se hrani corespunzator. Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie si sa-i vedem ca pe bunicii nostri. Putem strange bani si sa le reparam un pic peretii, sa le astupam gaurile din acoperis sau, pur si simplu, sa le oferim o caruta de lemne pentru iarna, hrana si medicamente pentru un trai decent.