AJUTA-NE CA SA PUTEM AJUTA
Suntem o organizatie non-guvernamentala si non profit la inceput de drum dar cu o mare dorinta de a-si ajuta semenii. Echipa noastra este formata din oameni simpli si sufletisti, cu diverse meserii, ce doresc sa contribuie la intr-ajutorarea oamenilor aflati in situatii dificile.  Situatia nu este intotdeauna placuta pentru toti oamenii. Exista copii sau varsnici aflati in momente dificile, exista scoli si spitale date uitarii si noi, impreuna, putem pune umarul pentru a ajuta. In paralel vom incerca sa strangem fonduri pentru situatiile de urgenta produse de dezastre naturale, cum ar fi: cutremure, inundatii sau alte calamitati.
STIRI
Unii dintre parintii si bunicii nostri au nevoie de ajutor.  Poate ca dupa o viata de munca merita si zile mai linistite.
Hai sa-i ajutam impreuna pe copii aflati in nevoie, sa contribuim cu ceva si sa le oferim o sansa la o viata decenta.
MESAJ PENTRU COMPANII
Posibilitatile dumneavoastra materiale de a ajuta sunt foarte binevenite. Fara indoiala ca veti primi aprecieri si reduceri de impozite din partea statului daca doriti sa ajutati intr-o cauza umanitara. La randul nostru va vom recomanda si promova din toate puterile.
Untitled
Toate drepturile rezervate www.together-charity.com  2015 - 2020  Web design by:  www.hellodigital.ro
DESPRE NOI   l   DONEAZA   l   ACTIUNI RECENTE   l   SUPORT ONLINE   l   VOLUNTARI   l   LEGAL   l   CONTACT
Natura se dazlantuie uneori iar oamenii prinsi in asa ceva au nevoie de ajutor. Materiale de constructi, haine, hrana ...
Trebuie sa invatam sa respectam natura. Cum ar fi traiul nostru daca in Romania totul ar fi curat, natural si nepoluant?
Scoli in paragina, fara utilitati, fara carti si calculatoare, fara profesori si ... fara elevi. Suna cunoscut? Facem ceva?
Multe unitati sanitare din Romania functioneaza la limita. Ii putem ajuta cu utilitati, instalatii si aparatura noua.
PARTENERI